Skrivelse angående Postvägen

 

 

 

Ängelholms Kommun

 

 



Förslag på förnyelse av Vejbystrands Centrum

 

I samband med att representanter för Vejbyföreningen och Barkåkra moderata förening i juni 2011, genomförde en rundvandring i Vejbystrand och Magnarp, framfördes önskemål om en modernisering av Vejbystrands Centrum.

 

Önskemålet har tidigare framförts i det protokoll, som upprättades efter rundvandringen och som överlämnats till ordföranden för Tekniska Nämnden. Samma önskemål har även tidigare framförts vid en rundvandring med kommunens chefstjänstemän.

 

Förslaget avser Postvägen, som bör snyggas upp med plantering och med cykelväg längs hela Postvägen. Exempel på hur Postvägen i Vejbystrand kan utformas med cykel-och gångväg samt planteringar bifogas.

 

Torget bör underhållas bättre och parkeringsplatserna, som finns vid torget, bör fördjupas eftersom de nu är för korta då bilar som parkeras blockerar trottoaren.

Markeringen i vägen framför torget bör tas bort, eftersom den utformats då bussen körde runt på torgområdet, vilket inte sker längre.

 

Vi vill med denna skrivelse göra Ängelholms kommun uppmärksam på önskemålet och vi ser fram emot att önskemålet verkställs.



Vejbystrand 2012-03-22

 

Alf Örjas

Alf Örjas

Ordförande Vejbyföreningen



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0